Generatoare de coacere


Pentru a descarca catalogul generatorului de coacere, click aici

VA ofera posibilitatea de a va transpune afacerea Dvs. la un nivel superior, prin utilizarea unor GENERATOARELOR DE COACERE. Vrem sa va oferim solutii inovative, ecologice si in acelasi timp non-toxice pentru culturile de rosii si banane.

Pentru a a putea profita de coacerea rapida a bananelor sau a rosiilor aveti nevoie de urmatoarele:

1. Camera de coacere

Camerele de coacere sunt foarte importante, nu orice fel de camera va fi suficienta. O camera de coacere adecvata, trebuie sa aiba urmatoarele:

  • camera trebuie sa fie etansa pe cat posibil, pentru a preveni scurgerea etilenei;
  • camera trebuie izolata in mod corespunzator, pentru a putea controla temperatura;
  • camera trebuie sa aiba posibilitatea de refigerare. Bananele produc cantitati mari de caldura cand se coc. Echipamentele de refigerare trebuie sa aiba capacitatea de a controla cu precizie temperatura pulpei;
  • camera poate avea nevoie de sistem de incalzire, pentru a mentine temperatura camerei potrivita in vreme rece. Elementele electrice de incalzire s-au dovedit cele mai satisfacatoare si sunt de multe ori o parte a sistemului de racire. Sistemele de incalzire cu flacara deschisa nu ar trebui sa fie utilizate;
  • camera trebuie sa aiba circulatia adecvata a aerului./li>

2. Lichidul special Ethy-Gen II

Acesta este un lichid special care se foloseste impreuna cu generatorul oferit de IMD Horticulture Systems, pentru a produce etilena. Etilena este un hormon natural vegetal, iar etilena provenita de la sursa externa este raspandita intr-o camera si interactioneaza cu bananele / rosiile, iar acestea raspund prin eliberarea propriei etilene, astfel are loc faza de coacere. Nu vor exista reziduuri de etilena pe banane / rosii in urma acestui proces. Etilena a fost folosita si recunoscuta de peste 60 ani, ca hormon universal de coacere.Ethy-Gen II a trecut de cerintele de reglementare ale agentiilor guvernamentale si este aprobat pentru utilizarea asupra rosiilor si bananelor.

Ethy-Gen II este ecologic. Ethy-Gen II nu este toxic. Nu veti gasi pe eticheta acest semn. Ethy-Gen II nu va determina coacerea, fara sa fie transformat in etilena,cu ajutorul unui generator, iar utilizarea altor lichide decat Ethy-Gen II in generator, poate cauza daune, gaze periculoase si reparatii costisitoare ale generatorului.


3. Generatorul de etilena

Generatorul de coacere transforma Ethy-Gen II in etilena, care determina bananele / rosiile sa inceapa sa isi produca propia etilena. Acesta este un proces natural de coacere.

COMANDA TELEFONIC
0752.62.60.17
COMANDA ONLINE
info@sereimd.ro

Sere-IMD